Τρόπος πληρωμής

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Σημαντικές πληροφορίες

Στο ιατρείο παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής τόσο με μετρητά όσο και με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. 

Συμβάσεις

Υπάρχει πιστοποίηση ΕΟΠΥΥ για πλήρη ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Δεν υπάρχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ για αποζημίωση του κόστους επίσκεψης.
Υπάρχει σύμβαση με τα δίκτυα Affidea και Fonmed για κάλυψη για όλες σχεδόν τις ιδιωτικές ασφαλιστικές όπως Εθνική, MetLife, Allianz, International Life, EFG Eurolife, Citibank, ATE κ.ά (μάθετε πως στο παράθυρο δεξιά).
Επιπλέον υπάρχει σύμβαση με το δίκτυο της Interamerican, με σχέση άμεσης αποζημίωσης από την εταιρία για τη διευκόλυνση εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.
Καλέστε πρώτα την ασφαλιστική σας και ενημερωθείτε για την πιθανή συνεργασία μου με την ασφαλιστική σας, δίνοντας το ονοματεπώνυμό μου και την περιοχή του ιατρείου μου. Εφόσον υπάρχει ενεργός σύμβαση συνεργασίας, η ασφαλιστική σας θα σας δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.
Ειδικότερα οι ασφαλισμένοι με ατομικό συμβόλαιο της Interamerican μπορούν να επικοινωνούν απ'ευθείας μαζί μου για να προγραμματίζουμε επίσκεψη.
Σε περίπτωση χειρουργικών πράξεων παίρνουμε την έγκριση της ασφαλιστικής σας και εσείς δεν ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες και τις διαδικασίες. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ασφαλιστική σας, η οποία θα σας ενημερώσει επακριβώς για τις καλύψεις σας ανάλογα με το συμβόλαιό σας.