Τρόπος πληρωμής

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Σημαντικές πληροφορίες

Στο ιατρείο παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής τόσο με μετρητά όσο και με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. 
​Γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες VISA, MASTERCARD, DINERS, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS ενώ ανάλογα την κάρτα και την περίπτωση υπάρχει και η δυνατότητα χρέωσης σε έως 6 δόσεις

Συμβάσεις

Υπάρχει πιστοποίηση ΕΟΠΥΥ για πλήρη ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Δεν υπάρχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ για αποζημίωση του κόστους επίσκεψης.
Υπάρχει σύμβαση με τα δίκτυα Affidea και Fonmed για κάλυψη για όλες σχεδόν τις ιδιωτικές ασφαλιστικές όπως Εθνική, MetLife, Allianz, International Life, EFG Eurolife, Citibank, ATE κ.ά (μάθετε πως στο παράθυρο δεξιά).
Επιπλέον υπάρχει σύμβαση με το δίκτυο Medisystem της Interamerican, με σχέση άμεσης αποζημίωσης από την εταιρία για τη διευκόλυνση εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.
Καλέστε απ'ευθείας την ασφαλιστική σας και ζητήστε ραντεβού μαζί μου, δίνοντας το ονοματεπώνυμό μου και την περιοχή του ιατρείου μου (Ορθοπαιδικός Δημήτριος Γαλάνης, Νέα Αρτάκη). Η ασφαλιστική σας θα κλείσει μαζί μου για εσάς το ραντεβού που σας βολεύει και θα σας ενημερώσει. 
Ειδικότερα οι ασφαλισμένοι με ατομικό συμβόλαιο της Interamerican μπορούν να επικοινωνούν απ'ευθείας μαζί μου για να προγραμματίζουμε επίσκεψη.
Σε περίπτωση χειρουργικών πράξεων παίρνουμε την έγκριση της ασφαλιστικής σας και εσείς δεν ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες και τις διαδικασίες. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ασφαλιστική σας, η οποία θα σας ενημερώσει επακριβώς για τις καλύψεις σας ανάλογα με το συμβόλαιό σας.

Dimitris Galanis

Ethnikis Antistaseos 88

Nea Artaki, Chalkida, Evia

1/5

© 2016 Dimitrios Galanis

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
3