Βιογραφικό

Η καταγωγή μου είναι από το χωριό Αθαμάνιο της Άρτας. Γεννήθηκα στη Χαλκίδα και μεγάλωσα στη Νέα Αρτάκη. Σε όλες τις σχολικές βαθμίδες υπήρξα αριστούχος μαθητής.
 
Εισήχθηκα με πανελλαδικές εξετάσεις αριστούχος στην Ιατρική Σχολή Λάρισας, από όπου αποφοίτησα με επίδοση "Λίαν Καλώς".
 
Διορίστηκα άμεσα ως Αγροτικός Ιατρός στο νησί της Χίου, όπου εργάστηκα για τρεις μήνες αποκλειστικά στο Γ.Ν Χίου και κατόπιν για 12 μήνες ως ιατρός Περιφερειακού Ιατρείου Καμποχώρων Χίου, κατά τη διάρκεια των οποίων υπηρετούσα ενεργά με 24ωρες εφημερίες τόσο στο Κέντρο Υγείας Πυργίου όσο και στο Γ.Ν Χίου.

Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο Πεζικό, όπου θήτευσα για 12 μήνες, εκ των οποίων τους 3 πρώτους στην Άρτα και τους υπόλοιπους ως Ιατρός στο ΣΤΕΠ Χίου.

Ειδικεύτηκα στην Χειρουργική Ορθοπαιδική στην Γερμανία και στην Ελλάδα. Συγκεκριμμένα εργάστηκα για 1 έτος στην Χειρουργική Κλινική Τραύματος του Νοσοκομείου Muehlacker των κλινικών Enzkreis και κατόπιν για 1 έτος στο Παιδοορθοπαιδικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων "Παίδων Πεντέλης". Ολοκλήρωσα την ειδίκευσή μου στο Νοσοκομείο "Ασκληπιείο Βούλας", στο οποίο επί 4 και πλέον έτη οικοδόμησα σημαντική εμπειρία σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής Ενηλίκων. Μετά το πέρας της ειδίκευσής μου και κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων, μου απονεμήθηκε ο τίτλος ειδικότητας του Ορθοπαιδικού από τη Νομαρχία Αττικής. 

Ως Ορθοπαιδικός Χειρουργός εργάστηκα για σχεδόν έναν χρόνο στα Τακτικα Ιατρεία και στα Επείγοντα στο ιδιωτικό Νοσοκομείο "Νέο Αθήναιον" στην Αθήνα και από τον Απρίλη του 2016 ξεκίνησα να λειτουργώ το προσωπικό μου ιατρείο στη Νέα Αρτάκη (Δήμος Χαλκιδέων, Εύβοια), ξεκινώντας συνεργασία με διάφορες κλινικές της Αθήνας για χειρουργικές επεμβάσεις. Παράλληλα, κάποιες μέρες της εβδομάδας βρίσκομαι στο ιατρείο μου στο Νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν" στην Αθήνα.

Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στην "Διοίκηση Μονάδων Υγείας", Master of Science (MSc) "Healthcare Management".

Είμαι αριστούχος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με αντικείμενο την Οστεοπόρωση, υπό μορφή προκλινικής πειραματικής έρευνας, για τμήμα της οποίας βραβεύτηκα με το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο τον Οκτώβρη 2015 από την Ελληνική Εταιρία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (ΕΕΜΜΟ). 

Παράλληλα ασχολούμαι με την Ποιότητα και τον τομέα της Επιθεώρησης και Πιστοποίησης υπηρεσιών Υγείας. Ανήκω στους διεθνώς πιστοποιημένους Επιθεωρητές από τον διεθνή φορέα επθεωρητών IRCA (http://www.irca.org/). Στον τομέα αυτόν  συνεργάζομαι, ως ειδικός σε θέματα ποιότητας (Expert) και ως Επικεφαλής Επιθεωρητής (Lead Auditor) στα πρότυπα ISO 9001:2015 και DIN EN 15224:2016, με τον ελβετικό όμιλο εταιριών Swiss Approval International (https://swissapproval.ch/ και https://www.swissapproval.gr/). Επιπλέον ανήκω στην ομάδα επιθεωρητών υπηρεσιών υγείας της γερμανικής εταιρίας Temos International (https://www.temos-worldwide.com/) και του ελληνικού γραφείου της, Temos Hellas (http://temos-aegean.info/ins/), που τιμήθηκε με το αργυρό βραβείο Silver Healthcare Business Award 2018 για την προσφορά στην Υγεία.

Τέλος έχω την τιμή να είμαι Επιστημονικός Υπεύθυνος Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας καθώς και σε θέματα Ορθοπαιδικής Χειρουργικής της ομάδας του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου Ποιότητας και Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας, Avedis Donabedian (http://www.eiqsh.eu/).